Mei 2022

Zuiver jouw huid

Het Marlyse Blue Black Purifying Mask geeft de huid een oppepper en zorgt voor een frisse gloed. Geactiveerd houtskool absorbeert onzuiverheden en werkt sterk ontgiftend en zuiverend. Mangoboter en avocadoboter verzorgen de huid en zorgen ervoor dat de huid soepel en comfortabel aanvoelt. Zeer geschikt voor de gevoelige huid, de dunne huid, een huid met roodheid of een huid met puistjes.
Image

Bescherm jouw huid met de Sun Protect SPF 30+

Heb jij hem al? Deze heerlijke lichte hydraterende crème met minerale zonbescherming beschermt de huid optimaal tegen schadelijke UVA en UVB straling en gaat huidveroudering tegen. Deze zonbescherming is waterproof, plakt niet en laat geen witte waas achter. Hyaluronzuur laat de huid soepel en comfortabel aanvoelen. Deze SPF 30+ zonbescherming verbeterd de natuurlijke huidbarrière en voorkomt uitdroging van de huid. Vitamine C en E voorkomen celschade en huidveroudering door UV Straling.
Image