April 2022

Marlyse Blue maakt gebruik van de kracht van de natuur

om de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit te ondersteunen en te versterken. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten. De producten van Marlyse Blue worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die wij gebruiken in onze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Geen schade voor de huid én de natuur.
Image

Hoe vaak scrub jij jouw huid?

Wist je dat scrubben ervoor zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd en dat de huid egaler bruin wordt? Een paar keer in de week scrubben zorgt er tevens voor dat de huidverzorgingsproducten die je opbrengt beter worden opgenomen. De Marlyse Blue Face Scrub bevat een fijne ronde puimsteenkorrel, maar ook ingrediënten die de dode huidcellen op zachte wijze 'losweken'. Is het scrubben te heftig voor jouw huid? Laat de Face Scrub dan een paar minuten inwerken en verwijder het vervolgens zonder te scrubben.
Image