Winter Verwen Behandeling

[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_image _id=”4″ ][/cs_element_column][cs_element_column _id=”5″ ][cs_element_text _id=”6″ ][cs_content_seo]Winter Verwen behandeling
Deze behandeling staat in het teken van de irislijn.
Ze heeft een unieke eigenschap om vocht te reguleren en pas aan te spreken wanneer dit nodig is, om evenwicht in de vochtbalans te behouden.
De lijnzaadpakking  bevat veel omega oliën en enzymen die de huid verzachten, hydrateren en kalmeren.
Dit kan je huid zeker gebruiken in de winter omdat je minder buiten komt en de verwarming een uitdrogend effect heeft op de huid.\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][cs_element_row _id=”7″ ][cs_element_column _id=”8″ ][cs_element_image _id=”9″ ][/cs_element_column][cs_element_column _id=”10″ ][cs_element_text _id=”11″ ][cs_content_seo]De behandeling  ( 90 min.)
Ontvangst volgens de maatregelen COVID RIVM Voetenbad met badzout  Gezichtsreiniging /peeling voor het verwijderen van dode huidcellen Epileren wenkbrauwen Lijnzaadpakking ,bijzonder hydraterend! Voetmassage met Skin Food butter Verwijderen onzuiverheden Decolleté, hals, nek, gezicht -massage met lavendelolie  en passend gezichtsmasker Als afsluiting een dag-nachtverzorging

Deze behandeling is geldig van 21 januari t/m 21 maart € 54,50\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]