Herfst Verwen Behandeling

Herfst Verwen Behandeling

Deze behandeling staat in teken van Arnica, deze plant groeit van nature op grote hoogten en is vooral te vinden op uitgestrekte alpenweides en in bergachtige landschappen in Midden- en Zuid-Europa. De bloemen lijken licht gehavend te zijn en hebben een delicaat uiterlijk, alsof een windvlaag ze in een zucht zou kunnen wegblazen. Maar dat is slechts schijn, want Arnica is een erg sterke plant die uitstekend weerstand biedt aan de bergwind die hij vaak te verduren krijgt.Arnica in de geneeskunde toegepast bij bloeduitstortingen, verstuikingen of wonden. In lichaamsverzorgingsproducten wordt Arnica-extract verwerkt vanwege het verwarmende en ontspannende effect.

Image
De behandeling ( 90 min.) 

Ontvangst
Lauwwarme kompressen met arnica badmelk
Rugmassage met eventeel walking cupping
Gezichtsreiniging /peeling
Epileren wenkbrauwen
Warme kompressen ter voorbereiding op het verwijderen van onzuiverheden
Decolleté, hals, nek, gezichtmassage met Calendula olie en een masker van Skin Food light
Afsluitend een dag-nachtverzorging

Deze behandeling is geldig vanaf
21 september t/m 21 december

€ 53,50